| Ziyaretçi Defteri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
_Armisu_ Armici Admin
Mesaj Sayısı : 269 Yaş : 32 Nerden : Handenin Kalbinden... Lakap : Admin Prenses Favorim : Takımım : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Ziyaretçi Defteri Paz Haz. 29, 2008 8:46 pm | |
| Arkadaşlar,tüm ziyaretçilerimizin girp cevap yazabileceği tek bölüm burasıdır.Ziyaretçi defteri olarak kabul ediyoruz burayı.Ama ziyaretçiler sadece bu konuya cevap verebilirler.KONU AÇMAK YASAKTIR!!!Tüm ziyaretçiler lütfen üye olun ve sitemizden daha iyi faydalanın.Lütfen forumumuzda aktif olun.Kendinizi geliştirin.VE RİCA EDİYORUM KURALLARA UYUN.Ama LÜTFEN ÜYE OLUN!!! | |
|
| |
nur Misafir
| Konu: site Ptsi Haz. 30, 2008 7:49 pm | |
| ya ba gercek söliim ste pek gzl olmamış 1 logosu iğrenç 2 ışıl ışıl olmuş oda olmamış 3 temasıda gzl deil 4 butonlar olmamış.....................
değiştir bunları eminm üyeler toplancaktır bn şimdi üye olmm böle siteye.... gzl olsn beğenmedim! 10 üzerindn 2 [b] |
|
| |
nur Misafir
| Konu: site Ptsi Haz. 30, 2008 7:52 pm | |
| ayrıca bnn handeyle ilgili katogoriler nerde |
|
| |
_Armisu_ Armici Admin
Mesaj Sayısı : 269 Yaş : 32 Nerden : Handenin Kalbinden... Lakap : Admin Prenses Favorim : Takımım : Kayıt tarihi : 23/06/08
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri Salı Tem. 01, 2008 12:37 pm | |
| Arkadaşım lütfen seviyeli konuş.Ayrıca üye olmadağın için gözükmüyor Hande Soralla ilgili kategoriler.Lütfen seviyeli ol. | |
|
| |
_Armisu_ Armici Admin
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri Salı Tem. 01, 2008 6:33 pm | |
| Arkadaşımızın isteği üzerine ve benim değerlendirmem sonucu sitemiz yenilenmiştir. | |
|
| |
_Armisu_ Armici Admin
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri Çarş. Tem. 02, 2008 3:11 pm | |
| Arkadaşlar lütfen ama lütfen üye olalım.Gelin daha güzel bir fan sitesi yapalım burayı.Ama lütfen forumda aktif olunuz.Lütfen ama lütfen aktif bir üye olunuz.Sizden tek isteğim bu.Lütfen üye olun ve üye olunca da aktif olun... | |
|
| |
handeci Misafir
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri C.tesi Tem. 05, 2008 6:08 pm | |
| Bence güzel bir site üye olmayı düşünüyorum |
|
| |
handeci _Armici Mod_
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri C.tesi Tem. 05, 2008 6:25 pm | |
| Bence hemen üye olun.Süper,ama aktif olun,çok aktif üye yok | |
|
| |
burcu20 _Armici Üye_
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri Paz Ocak 04, 2009 12:38 pm | |
| bence super olmus adminim emeğine sağlık... | |
|
| |
Hande Misafir
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri Perş. Şub. 19, 2009 9:00 pm | |
| bence site daha güzel olabilirdi... cok acik renkli biraz daha koyu olmali.. acikcasi begenmedim! |
|
| |
anqel _Armici Üye_
Mesaj Sayısı : 69 Yaş : 28 Nerden : Handemin qönLünden Lakap : Cadı Favorim : Takımım : Kayıt tarihi : 19/12/08
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri Cuma Şub. 27, 2009 5:52 pm | |
| arkadaşlar üye olun bu sitenin içeriğini o zaman daha iyi görebilirsiniz bende gzll değildir dedim ama genede handeyi sevdiğimin için üye oldum ve fırsat buldukça forumla ilgilenip birşeyler eklemeye çalışıyorum sizede üye olmanızı tavsiye ederim | |
|
| |
Burak
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri Paz Mart 29, 2009 12:46 pm | |
| | |
|
| |
kBr Misafir
| Konu: Geri: Ziyaretçi Defteri Salı Haz. 15, 2010 1:10 pm | |
| Ben siteye üye olur ve bu siteyi harika ötesi paylaşımlarla donatırım ama sizde (bütün site halkı) benim siteme üye olun
aslienverfan.mutluforum.org
siz üye olun bende oluyorum |
|
| |
| Ziyaretçi Defteri | |
|